Babymassage

De cursus babymassage wordt gegeven door Hilje Wolkenfelt. Zij is kinderverpleegkundige en Nidcap consulent. Dit betekent dat zij gespecialiseerd is in het observeren en interpreteren van het gedrag van baby's.

 

"Door de cursus babymassage wil ik ouders bewust maken van het belang van aanraking en hoe dit kinderen helpt om gezond op te groeien."  

 

Deze cursus is bedoeld voor ouders/ verzorgers met kinderen vanaf 6 weken tot en met 9 maanden 

De cursus gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen, er is plek voor maximaal 5 ouders en hun kind.  

 

Prijs: 80 euro 

Dit is inclusief: 

4 lessen van anderhalf uur  

Koffie, thee en wat lekkers 

Gebruik van materialen als massageolie, yogamatje en extra kussentje ter ondersteuning 

cursusmapje 

 

Wat kun je verwachten: 

De cursus bestaat uit 4 lessen aan van anderhalf uur. In de eerste drie lessen starten we met een stukje theorie (wat houdt babymassage in, babykwaaltjes en lichaamstaal), met daaropvolgend  een ontspanningsoefening zodat je relaxt kunt beginnen aan het masseren van je baby,  daarna oefenen we met verschillende massagetechnieken en sluiten we af met koffie, thee  en wat lekkers. In de vierde les behandelen we een onderwerp(en)naar keuze ,doen we weer een ontspanningsoefening , krijg je de gelegenheid om alle geleerde massagetechnieken in praktijk te brengen en sluiten we de cursus af met koffie thee en wat lekkers. 

 

Het is ook mogelijk om induvidueel les te krijgen. Hilje kan zelfs bij je thuis komen. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden.

 

Telefoonnumer Hilje Wolkenfelt:06-48817656 

Email adres Hilje: info@babymassagedordrecht.nl 

 

gallery/babymassage dordrecht
gallery/babymassage dordrecht (2)
gallery/babymassage sterrenburg (2)