Hormoon yoga

Hormoonyoga, soepel door de overgang

Tijdens de overgang verandert je hormoonhuishouding, dit heeft invloed op hoe je je voelt en kan allerlei klachten geven.  Iedere vrouw gaat op haar eigen wijze door dit proces heen.

 

Yoga helpt je om je bewust te worden van wat er in jouw lichaam en energie omgaat en bij het vinden van een nieuwe balans.

 

De cursus Hormoonyoga bestaat uit 6 lessen van een uur en een kwartier.

 

Tijdens de lessen beoefen je yoga, specifiek gericht op de overgang: o.a. series om de hormonen in balans te brengen, ademoefeningen om klachten te helpen verminderen, qi gong om ontspanning te vinden enz. Elke les is anders, maar we zullen ook series herhalen zodat je er eventueel ook thuis mee aan de slag kunt.

 

Het laatste kwartier van de les in informatief. De docent deelt inzichten m.b.t. de overgang vanuit de Westerse wetenschap, maar ook vanuit de Traditionele Chinese geneeskunst en de Ayurveda. De westerse en oosterse visie op deze levensfase kunnen elkaar mooi aanvullen en jou helpen met het vinden van een nieuwe balans.

 

Op 8 mei 2023 zal er een nieuwe cursus starten. De lessen zullen gegeven worden op de maandagavond van 18.30 tot 19.45 uur en kost €95. Je kunt je alvast opgeven.

 

 

 

Wat vrouwen zeggen over Hormoonyoga:

 

"Ik ga de overgang heel anders zien door deze lessen."

 

"Mijn gezin weet dat dit uur in de week 'geblokt' is in de agenda. Het is een heerlijk moment voor mezelf. Dit had ik echt nodig."

 

"Ik heb zoveel geleerd van deze cursus." 

Contact

Adres:

Yogastudio Sterrenburg

Blaauwweg 34

Dordrecht

 

Telefoon:

06-37302948

E-mail:

info@yogasterrenburg.nl