yoga na de zwangerschap

        Deze yoga wordt ook wel postnatale yoga of postpartum yoga genoemd

Adres:

Yogastudio Sterrenburg

Blaauwweg 34

Dordrecht

 

E-mail:

info@yogasterrenburg.nl

Telefoon:

06-37302948

Contact

Een yogacursus voor de eerste periode na de zwangerschap en de bevalling oftewel een cursus voor het vierde trimester.

 

Voor deze periode is vaak veel minder aandacht dan voor de zwangerschap en de bevalling. Terwijl deze periode soms zó overweldigend kan zijn.

 

Na de geboorte van je kindje wil je misschien weer snel terug naar 'normaal' maar er is zoveel veranderd. Je lichaam is veranderd, je dagindeling is anders, je hele leven draait ineens om de baby.

 

Je maakt misschien dingen mee waarvan je je afvraagt of dat wel normaal is. Onder invloed van hormonen kunnen je emoties je behoorlijk heen en weer slingeren. Bovendien kun je ontzettend moe zijn.

 

De cursus 'Yoga na de zwangerschap' is gericht op jouw lichaam en geest en kan je helpen om een nieuwe balans te vinden. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor mindfulness en ontspanning, maar je gaat ook buik- en bekkenbodemspieren weer voelen en deze spiergroepen langzaam trainen. De cursus is een combinatie van inspanning, maar vooral ook veel ontspanning. Een rustmoment in je week. 

 

De cursus bestaat uit 6 lessen en wordt gegeven op de maandagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur. Dit is een les voor jou, zonder je baby. Het eerste uur bestaat uit yoga. Tijdens de laatste 15 minuten drinken we een kopje thee en is er ruimte voor uitwisseling en informatie.

 

De eerste cursus zal starten in oktober. Je kunt meedoen vanaf 6 weken na je bevalling tot een jaar daarna.

 

De cursus kost €95. Je kunt je alvast opgeven.

 

Yoga na de zwangerschap